BREZPLAČNA DOSTAVA – PLAČILO OB DOSTAVI

Povprečna ocena 4,8/5
5/5

STOP BOTOX PIKI

ZDAJ JE HITRO DVIGANJE®

KREMA PROTI GUBAM S TAKOJŠNJIM UKREPANJEM!

POMLAJENA IN DEBELA KOŽA, V SAMO 60 SEKUNDAH SE LAHKO POSLOVITE OD GUB

DELUJE PROTI GUBAM IN IZRAZNIM LINIJAM S TAKOJŠNJIM DVIŽNIM UČINKOM! GLOBOKO VLAŽI IN NABREKNE KOŽO, ZARADI ČESAR JE VIDNO BOLJ ELASTIČNA IN NAPETA!

SAMO 100 KOSOV V PONUDBI

7/100 KOSOV V PONUDBI

€39

€99

brezplačna dostava

plačilo ob dostavi

Zadovoljstvo ali denar nazaj garancije

 BORITE SE PROTI ZNAKOM STARANJA IN SI DAJTE VIDNO MLAJŠI IN BOLJ NAPETO OBRAZ!

FAST LIFTING je nova in ekskluzivna krema na osnovi hialuronske kisline in karitejevega masla, ki se lahko bori proti staranju kože, tako da slednjemu povrne ton, elastičnost in svetilnost mladega obraza! Njegove visokokakovostne sestavine zagotavljajo izjemen rezultat, ki ga še nikoli niso videli, saj delujejo globoko, takoj nabreknejo kožo, sprostijo in čim bolj dvignejo kožo.

FAST LIFTING daje botox-lifting učinek, ki odpravlja vse izrazne oznake, gube in vrečke, ki dajejo obrazu dolgočasen in starejši videz.

Za to novo formulo je značilna bistveno bolj koncentrirana sestava hialuronske kisline, sestavine, ki lahko v zelo kratkem času zagotavlja trajne rezultate.

DOBITE DVIŽNI UČINEK S HITRIM DVIGANJEM, NE DA BI SE ZATEKLI K UPORABI PUNKCIJ!

PROTI GUBAM, PLUMPING, ELASTIČNO DELOVANJE

Hialuronska kislina v visokih koncentracijah omogoča zadrževanje izgube vode, ki se pojavi s starostjo, s čimer zagotavlja vidno mlajši, hidriran in plumped obraz. Prav tako spodbuja nastajanje kolagena, ki daje koži elastičnost in čvrstost, preprečuje gube

 

NASVET KOZMETIČNEGA KIRURGA

Plastični in estetski kirurg Maja Novak.

»Stranke, ki prihajajo na« retuširanje », me pogosto vprašajo, ali se tem posegom izognemo. Edini možen odgovor je zagotovo Hitro dviganje, ki zahvaljujoč kombinaciji karitejevega masla in hialuronske kisline ponuja varne in preizkušene rezultate brez kakršnih koli kontraindikacij in brez tveganj kirurških ali estetskih posegov. To orodje uporabljamo z velikim uspehom pri naših pacientih že mesece in to bomo še naprej storili.«

 

OCENE NAŠIH STRANK

 

Odkar sem kupil Fast Lifting, imam mlajši obraz po zelo malo uporabah! Nisem verjel, vendar se moram premisliti, zmanjšati gube in izrazne znake, veliko bolj napeta, bolj gladka in svetlejša obraza. Jaz bi zelo priporočam! Nikoli več brez njega!

 

Sara F.

Priporočila moja hči, poskusil sem Fast Lifting in bil brez besed. Imam popolnoma pomlajen obraz, brez gub in vrečk, kot sem si vedno želel. Ne da bi porabil bogastvo za kirurga, sem dobil enak učinek kot facelift z piki! Všeč mi je

 

Barbara R.

Moram reči, da sem pred izbiro opravil temeljito raziskavo, ker nisem hotel porabiti denarja za še en razočarajoč izdelek, ki ni bil primeren za mojo kožo. Stara sem 37 let, moja koža začenja potrebovati več pozornosti in ta krema je neverjetna: pusti mojo kožo nahranjeno, gladko, žametno

 

Tatjana P.

IZPOLNITE OBRAZEC ZA BLOKIRANJE PONUDBE

Eden od naših svetovalcev vas bo kontaktiral, da potrdi podatke in odgovori na vsa vprašanja

 

brezplačna dostava

plačilo ob dostavi

Zadovoljstvo ali denar nazaj garancije
POGOSTA VPRAŠANJA

Seveda vas ne prosimo za nobeno kreditno kartico, lahko varno plačate neposredno kurirju

 

Ni stroškov, dostava je brezplačna!

Pošiljko bo opravil kurir, ki običajno dostavlja v 2-3 delovnih dneh

Seveda lahko z izpolnitvijo obrazca neposredno govorite z enim od naših operaterjev.

 

Ta spletna stran ni del spletnega mesta Facebook ali podjetja Facebook Inc. Poleg tega ta spletna stran ni podprta s strani Facebooka na kakršen koli način. Facebook je blagovna znamka podjetja Facebook, Inc.

 

POZOR: izdelki, ki so priporočeni na tej strani, so prodani v afiliaciji, zato nismo niti proizvajalci, niti uradni prodajalci vsakega posameznega izdelka, ki ga lahko najdete v naši spletni strani. Zato za morebitne zahteve za vračila ali druge težave z izdelki, ki so jih naročili preko spletne strani, se boste morali vedno obrniti na uradnega prodajalca. Vseeno pa bomo na voljo, da vam pomagamo in podpremo. Izdelki so pregledani z namenom informiranja: ni mogoče v nobenem primeru zagotoviti zanesljivih rezultatov, možnost uspeha kakršnega koli rezultata se razlikuje od stranke do stranke. Ta blog ne predstavlja novinarskega izdelka, saj se posodablja brez kakršne koli periodičnosti. Zato ga ni mogoče šteti za uredniški izdelek v smislu zakona št. 62 z dne 7.03.2001. Nekatere slike in pregledi na blogu so bili najdeni na spletu, če verjamete, da lahko škodujejo vašim pravicam, nam to sporočite in bodo takoj odstranjene.

© 2021 Vse pravice pridržane.